Många hästägare drömmer om att ha ett eget stall. Det är dock mycket slit med att ha ett eget stall då både hagar och stallbyggnader behöver underhållas. Vissa väderförhållanden kan förstöra både staket och väggar. Det kan underlätta att införskaffa fordon och maskiner för att utföra arbeten på åkrar eller i hagar.

Det finns en andrahandsmarknad även för maskiner och verktyg. På den svenska sajten Blinto kan du köpa begagnade maskiner till din gård för ett förmånligt pris. Där finns allt från hjullastare till minigrävare, skördare och skogsmaskiner. När du köper en begagnad maskin sparar du inte bara in pengar utan maskinen får även nytt liv.

Traktor – en självklarhet på gården

Vill du ta klivet och flytta till en egen gård behöver det inte vara så komplicerat. Traktorer har många användningsområden och är en självklarhet när det kommer till gårdslivet. I stallarbete är det oftast tunga lyft som behöver göras och med en traktor behöver du inte belasta din rygg. Fordon och maskiner är en investering som ofta håller i många år.

Behövliga gårdsmaskiner

För de stall som har skogshagar kan det underlätta att ha en skogsmaskin. Kanske vill du också skörda ditt eget foder och då är det bra att ha en skördetröska. På Blinto hittar du alla möjliga lantbruksmaskiner och du kan själv lägga bud och se när alla aktioner avslutas. Det gör att du enkelt kan hålla koll från antingen din dator eller mobil. Registrering sker på mindre än fem minuter så att du snabbt kan komma igång och buda hem dina drömmaskiner.