Höstterminen pågår från V.34 till V.48 med uppehåll för höstlov V.44.

Hos oss rider du samma häst två gånger i rad om inget annat anges i pärmen eller på stora stalltavlan. Kom i god tid innan din lektion för att hinna göra iordning din häst.
Igentagning för missade ridlektioner kommer att anslås på lista i stallet som du redan nu kan anmäla dig till om du har tider från förra terminen eller vet att du kommer att vara borta denna termin.

Nyhet!
Aktiviteter för våra ridskoleelever
Teori för alla fredag 22/9 kl 18.00. Sofia håller en clinic där ni kommer att få se tävlingsekipage visa olika gångarter och tempon samt en introduktion om hur man tävlar. Kostnadsfritt!
Hopptävling för barn/ungdomar fredag fredag 13/10 kl 17.00. Clear round. Rosett till alla som hoppar bana felfritt. Hästhyra 150:- /barn.
Tölt in harmony tävling för barn/ungdomar fredag 10/11. (om vädret tillåter) Domarkommentarer och rosett till alla. Vi kommer att öva på denna tävlingsform på ridskolan innan. Hästhyra 150:-/barn inkl rosett.

När det gäller vår barnundervisning uppskattar vi naturligtvis er föräldrar men det är viktigt att vi får jobba i lugn och ro med barnen. Ibland tar det lite extra tid att sadla tränsa, detta för att dom ska få chansen att öva på att lära sig att göra så mycket som möjligt själva. Ju mer dom får öva desto snabbare blir dom. Därför kan ridtiden variera en aning från gång till gång.

Varmt välkommen till oss i höst! Ring / smsa mig gärna vid frågor. Likaså om ni inte kan närvara en lektion.
Sofia 072-325 72 02

Pin It on Pinterest

Share This