Turridning

I vacker bruks- och herrgårdsmiljö

Här på Mackmyra strax utanför Gävle har vi arrangerat populära turridningar i många år. Att rida på tur i grupp fungerar för alla – nybörjare som erfarna ryttare, företag som privatperson. Turerna anpassas efter deltagarnas önskemål och kunskapsnivå.

Minimum ålder för turridning är 12 år för nybörjare och 10 år för ridvana. Följer yngre barn med kan särskilda turer med ledare specialbeställas vid bokning enligt överenskommelse.

Våra snälla och töltsäkra hästar, erfarna turledare samt långa och varierande ridleder i vacker bruksmiljö garanterar en härlig dag.

Turridningen är öppen hela året om efter bokning, och vi tar normalt emot grupper på mellan 2-8 personer. Är ni ett större sällskap kan ni rida i flera omgångar.

Fika ingår i tvåtimmars turerna, det serveras färska baguetter, dryck, kaffe/the och kaka. På heldagsturer serveras lunch. Fikastunden är inräknad i turtiden. Vi fikar när vi kommit tillbaka efter turen i vårt mysiga och uppvärmda fikarum. När vädret tillåter fikar vi naturligtvis utomhus.

När du bokar din tur förbinder du dig att följa våra bokningsvillkor. Avboka din tur senast 7 dagar innan turen för att undvika debitering. Vid senare avbokning försöker vi naturligtvis att hitta ersättare, vi erbjuder alltid fri ombokning. Er säkerhet är vår trygghet, innan vi beger oss iväg får ni en genomgång tillsammans med våra turledare. All ridning sker på egen risk. Hos oss är ridhjälm obligatorisk och dessa finns för utlåning. Maxvikt 90kg.

Boka turridning

Är ni intresserad av turridning? Se våra alternativ här

Vi kontaktar dig alltid angående din bokning och bekräftar att tiden är ledig.
Du kan givetvis även ringa eller mejla oss, se kontaktuppgifter här.

Gör en förfrågan på turridning

 

Våra olika turer

1 timme

SEK375
  • Denna tur passar precis alla och anpassas efter önskemål och kunskaper

Heldagstur

SEK1100
  • Passar den som vill rida med oss på en heldagsutflykt och anpassas precis som de andra turerna efter era önskemål och kunskaper.
  • Lunch ingår

Gör en förfrågan om turridning

Här kan du göra en förfrågan om en önskad turridningstid. Du kan även ringa eller e-posta.
Betalningsalternativ: kontant eller swisch.

Då vi haft en del problem med att vissa mejl hamnar i spam, kontakta mig igen ifall du inte får svar inom 24h
Daniel Knuts, telefon 070-481 44 27

Pin It on Pinterest

Share This